Logo Logo
MS The Little Black Songbook: Eric Clapton
MS The Little Black Songbook: Eric Clapton
Krátky popis Zlevněný produkt MS The Little Black Songbook: Eric Clapton od výrobce MS u nás najdete po slevě od 450 Kč
Obvyklá cena
  • 450
EAN 9781847725011
Noty pro kytaru THE LITTLE BLACK BOOK: ERIC CLAPTON Knihy z edice The Little Black Book jsou zpěvníky, které obsahují text a akordové značky, a nejvíc je tak ocení kytaristé Tento díl je věnován skladbám Erica Claptona a jeho kapel Seznam skladeb: (I) Get Lost After Midnight Alberta All Your Love Another Ticket Anyday Back Home Bad Love Badge Before You Accuse Me Behind The Mask Believe In Life Bell Bottom Blues Better Make It Through Today Blue Eyes Blue Blues Power Change The World Cocaine Crossroads Forever Man Have You Ever Loved A Woman Hello Old Friend Holy Mother I Am Yours I Can't Stand It I Feel Free I Looked Away I Shot The Sheriff It Hurts Me Too It's In The Way That You Use It It's Too Late I've Got A Rock 'N' Roll Heart Keep On Growing Key To Love Knockin' On Heaven's Door Lay Down Sally Layla Layla (Unplugged) Let It Grow Let It Rain Lonely Stranger Lonesome And A Long Way From Home Mainline Florida Mean Old Frisco Miss You Motherless Child Motherless Children My Father's Eyes Nobody Knows You When You're Down And Out Old Love Presence Of The Lord Pretending Pretty Girl Promises Ride The River Riding With The King River Of Tears Rollin' And Tumblin' Running On Faith San Francisco Bay Blues She's Waiting Sign Language Signe Spoonful Strange Brew Sunshine Of Your Love Superman Inside Sweet Home Alabama Swing Low Sweet Chariot Tales Of Brave Ulysses Tearing Us Apart Tears In Heaven Tell The Truth The Core The Shape You're In Walk Out In The Rain Walkin' Blues White Room Who Am I Telling You? Why Does Love Got To Be So Sad? Willie And The Hand Jive Wonderful Tonight
Další produkty od výrobce MS
Další produkty v kategorii Interpreti